Algemene voorwaarden

 

Algemene Voorwaarden

 

Algemene voorwaarden webwinkel ELT

1. Algemeen
1.1
Onder Every lil’ Thing wordt in deze algemene voorwaarden en elders op de site verstaan de eenmanszaak met beperkte aansprakelijkheid. Every lil’ Thing is een webwinkel, beheerd vanuit Nederland. Te bereiken op telefoon nr 0612330085 - emailadres [email protected]
Every lil’ Thing
is ingeschreven in het handelsregister te Haarlem, KvK-nummer 56732988 , BTW:NL002045654B78


 1. Toepassing
  2.1
  Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen, waarbij Every lil’ Thing als leverancier van producten optreedt.

  3. Aanbiedingen
  3.1
  Alle aanbiedingen van Every lil’ Thing zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden.

  4. Overeenkomst
  4.1
  De koopovereenkomst tussen Every lil’ Thing en koper is tot stand gekomen op het moment dat de zichttermijn van 7 dagen na ontvangst van de bestelling is verstreken.

  5. Prijzen
  5.1
  Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Indien de afnemer zich niet in het land van de verzending bevindt, is de afnemer aansprakelijk voor de eventueel verschuldigde omzetbelasting of invoerrechten.

  6. Afzetgebied
  6.1
  Op dit moment worden alleen goederen geleverd aan klanten binnen Europa. Bestellingen vanuit andere landen dan Nederland kunnen niet onder rembours, ongeacht de plaats van levering. Bestellingen onder rembours met een andere afleveradres dan het factuuradres worden niet geaccepteerd.
  6.2
  Op termijn zullen andere afzetgebieden worden toegevoegd.
  6.3
  Het koopcontract kan slechts in het Nederlands worden afgesloten.

  7. Bezorg- en rembourskosten producten
  7.1
  Alle prijzen van de producten op deze site zijn exclusief bezorgkosten.
  7.2
  De bezorgkosten zijn € 5.10 (brievenbuspost)/ € 6.50 (pakketpost) voor bestellingen tot € 70,00 (binnen NL)
  Voor bestellingen boven de €70,00 worden geen verzendkosten gerekend (binnen NL)

  8. Levering en levertijd
  8.1
  Binnen Nederland levert Every lil’ Thing na betaling, de bestelde producten binnen 3 werkdagen na orderbevestiging op het opgegeven afleveradres af, mits op voorraad. Indien niet aanwezig, kunnen de bestelde producten bij de buren worden afgeleverd.
  8.2
  Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Every lil’ Thing is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden.
  8.3
  Aflevering geschiedt uit eigen voorraad. Every lil’ Thing zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze ter keuze van Every lil’ Thing . De eigendom van de producten gaat over bij aflevering indien de producten betaald zijn.
  8.4
  Every lil’ Thing is gerechtigd de aflevering in gedeelten na te komen. De extra kosten van de nalevering worden door Every lil’ Thing gedragen.
  8.5
  Verzenden is op risico van de klant!
  Op uw verzoek kunnen we uw bestelling aangetekend en/of verzekerd verzenden. Meerkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. Bij afwijkende verzending dit graag aangeven bij uw bestelling.

  9. Veilig betalen
  9.1
  Every lil’ Thing biedt verschillende manieren om te betalen, IDeal, Paypal en Bankoverschrijving

  10. Retour producten

  10.1
  Wanneer u in plaats van het bestelde product een ander product heeft ontvangen, wordt deze door Every lil’ Thing kosteloos omgeruild voor het door u bestelde product mits u de factuur nog heeft, de aankoop niet is gebruikt en in de originele verpakking verkeert. De consument heeft recht op restitutie van het orderbedrag, mits reeds voldaan. Hiertoe dient u binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres contact op te nemen met [email protected] of telefonisch 0612330085
  10.2
  Als u niet tevreden bent over het product stuurt u mij dan een mail naar [email protected] Misschien dat wij samen een oplossing kunnen vinden.

  11. Klachten, onderzoek plicht en nakoming
  11.1
  Reclamering te zake het niet ontvangen van een (gedeelte van een) bestelling dient binnen 7 dagen na ontvangst van de producten te gebeuren,
  daar anders de juistheid van de bestelling vaststaat.
  11.2
  Reclamering te zake van gebreken in de producten dient schriftelijk en zo spoedig mogelijk te geschieden doch uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst op het afleveradres ofwel - bij niet zichtbare gebreken - binnen 21 dagen nadat de gebreken redelijkerwijs konden worden geconstateerd.

  12. Persoonsgegevens
  12.1
  De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Every lil’ Thing nageleefd.
  12.2
  Every lil’ Thing zal de door de klant verstrekte gegevens opnemen in een bestand. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de klant en nog zolang bewaard als nodig is voor de behandeling van eventuele klachten naar aanleiding van de uitvoering van de bestelling. Er zullen geen gegevens aan derden worden doorgegeven waarbij de privacy van de klant in het geding komt.

  13. Prijzen
  13.1
  Every lil’ Thing kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »